Welkom!! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van eMma.. Haagen - WaarBenJij.nu Welkom!! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van eMma.. Haagen - WaarBenJij.nu

Welkom!!

Door: Emma Haagen

Blijf op de hoogte en volg eMma..

29 December 2006 | Nederland, Utrecht

Welkom op emmahaagen.waarbenjij.nu !!

Hier zal ik jullie de komende maanden op de hoogte houden van mijn belevingen.

Nog 1 week en dan vertrek ik, op 5 januari, naar India. Via Londen vlieg ik naar Bombay, waarna ik nog een vlucht heb naar Mangalore en vanaf daar hoop ik een taxi te pakken naar Kundapur. Dat is het plaatsje aan de westkust waar ik 5 maanden een vrijwilligersproject ga doen. In de maand juni wil ik dan van Zuid-India naar Noord-India gaan reizen, om daar meer te zien van de Tibetaanse invloeden.

Plaats zoveel berichtjes als je wilt! Zelf wist ik soms niet of ik nou een berichtje moest achterlaten op een weblog van iemand, zeker als je diegene niet zo heel goed kent. Maar ik wil jullie allemaal vragen dat vooral wel te doen! Hoeveel zin ik ook heb in mijn reis, ik zal jullie allemaal heel erg gaan missen! Ik vind het dus alleen maar leuk om iets van hier te horen. Maar op de eerste plaats zal ik op deze site jullie ook een beetje laten mee genieten van India via mijn verhalen en foto’s.....

Veel liefs eMma..

• 29 December 2006 - 23:02

Tamara:

hey meis..

ik ga je nu via dit berichtje al heel veel plezier wensen ik zal de site opslaan en vaak kijken of er wat nieuws opstaat:)

kusjes tamaar....a

• 29 December 2006 - 23:08

Sara:

Dikke shizzle ;D
    Je bent gebookmarked hunny!
    xxx Sari

• 30 December 2006 - 08:39

Marlies:

Hej Emma! goed dat je mij ook in de lijst hebt gezet :) Ik ben heel benieuwd hoe je het er gaat hebben en wat je er precies kan gaan doen (hoorde iets over schildpadden?:)) In ieder geval wens ik je een hele fijne tijd!! En een goeie reis 5 januari! x Marlies

• 30 December 2006 - 10:05

Maaike:

Hee Emma, ik wil je ook alvast heel erg veel plezier wensen! Ik ben toch steeds weer een beetje jaloers op iedereen die gaat reizen. Groningen is leuk, maar reizen is toch ook wel heel erg leuk. Nog een keer veel plezier, liefs Maaike

• 30 December 2006 - 10:20

Ilse:

Hey kleine! Superveel plezier inderdaad en tof dat je ons op de hoogte gaat houden ;-)
    Kus, Ilse

• 30 December 2006 - 11:02

Eva:

Hee em! Jaja..dan komt het nu toch echt dichtbij. Ik ga zeker al je verhalen lezen, echt leuk dat we ook een beetje op de hoogte blijven van je avonturen in het verre India! Ik kom je van de week nog wel even gedag zeggen oke? Want vond het woensdag niet echt zo'n geschikt moment..hoop dat je je wel weer helemaal beter voelt! Kusjes

• 30 December 2006 - 11:06

EMma.. Webmaster :P:

hey meiden thnx voor jullie berichtjes! superlief...sowieso zijn alle reacties de laatste tijd zo lief, zou bijna thuis blijven ;) Was mss beetje onduidelijk, maar als t goed is ga ik een 'construction project' doen, hoe en wat precies zal volgende week in mn introductie week wel duidelijk worden, jullie horen t! kus

• 30 December 2006 - 15:25

Rik:

Vanmorgen sloeg ik de Volkskrant open toen mijn aandacht meteen getrokken werd door een fraaie advertentie met als titel: 'Daar gaat ze!' Ging het hier om Emma? Ging het om Anna (ook mijn vriendin gaat begin januari voor 2 maanden naar Azië)? Nee, het ging weliswaar om een ander vertrekkend topwijf (Sonja Barend neemt afscheid van de televisie), maar illustratief was het wel! Wat moeten wij mannen van Utrecht de eerste periode van het nieuwe jaar? Ramses zong 'Het is stil in Amsterdam', ik neurie: 'Het is stil in Utrecht'. Ik wens je een onwijs mooie reis met zo mogelijk nog mooiere ervaringen! Via deze site (goed initiatief!) reis ik vanuit Utrecht een beetje mee. Veel geluk, behouden vaart en feestelijke thuiskomt! (Ook Paul, Anke en Lucas: sterkte!)
    Liefs, Rik.

• 30 December 2006 - 16:29

Rosa:

Hey Emma,

Ik wens je superveel plezier in India. Ik ben zeer benieuwd naar al je verhalen. Veel succes meid!

veel groetjes, je Groningse nichtje Rosa

• 30 December 2006 - 20:31

Wenneke:

Hey Emma,

Eerst een hele leuke jaarwisseling, maak er een spetterend feest(je) van en voor daarna goede reis en heel veel plezier en succes!
    Vind het enorm stoer dat je het gaat doen!
    Liefs
    Wenneke

• 30 December 2006 - 23:07

Eva Obbink:

He Emma!!!

Wat leuk dat je ons laat meedelen in je belevenissen! Ik ben super benieuwd hoe je het gaat ervaren! Heel veel succes en ook alvast een gelukkig nieuwjaar Emma!

Dikke kus eef

• 31 December 2006 - 00:03

Derek Djons:

Wauw... wat een onderneming. Supervet in ieder geval. Ik ben echt benieuwd wat je allemaal gaat meemaken en zal deze pagina dan ook zeker checken.

• 31 December 2006 - 11:22

Frankie:

He nichtje,

Alvast een gelukkig een feestelijkvol 2007 he! Veel plezier vanavond iig, enne succes met je reissie naar verwegistan! x frank

• 31 December 2006 - 11:29

Janna:

heeej Em! Superleuk dat je zo'n site bijhoudt, kunnen we toch een beetje bij je zijn...
    Hoorde dat je vanavond bij Nicky Oud & Nieuw ging vieren. Ik ga naar Amsterdam, anders was ik zeker wel ff langsgekomen! Ik kom later in de week nog wel even gedag zeggen. Alvast een goede jaarwisseling!
    liefs janna

• 31 December 2006 - 11:29

Janna:

liefs janna

• 31 December 2006 - 13:04

Kelly:

Meid, ik mis je nu al! ik kom je uitzwaaien hoor! heel veel succes en plezier daar.. kus

• 01 Januari 2007 - 05:14

Lisa (de Bruin):

Heey em!
    Leuk dat je nu ook een travelsite gaat bijhouden! Denk dat je echt een super tijd gaat beleven! iig een gelukkig 2007 gewenst vanuit het zonnige Sydney! xxx Lisa

• 01 Januari 2007 - 12:24

Yeshe:

Lieve Em, wat een leuk stukje en natuurlijk die leuke foto's. ik ga je echt heel erg missen, maar dat weet je al. Ik ga vrijdag lekker mee en ik zie je uiteraard van de week nog! Hele dikke kus!

• 01 Januari 2007 - 12:51

Roos:

Hee Emma!!!

Wat gaaf dat je deze reis gaat maken. Ik ben heel benieuwd hoe je het gaat ervaren!!! Leuk dat je ons zo op de hoogte kan houden!!

Veel liefs en kus van Roos (van Roel en siets)

• 02 Januari 2007 - 06:11

Laurian:

Hey eM,
    Wat moet ik nou nog toevoegen aan al die leuke berichtjes? ;-))
    Een super 2007 gewenst, en veel plezier..zal je nog missen!

• 04 Januari 2007 - 20:44

Henry :

Ha Emma,

Super veel succes in India! Mooi Project, interessant land, geniet en leer ervan!!

Henry (SIW lange termijn uitzendingen)

• 05 Januari 2007 - 10:02

Kerstin:

Eindelijk is het zover je vliegt vandaag 5 januari toch? Namens heel SIW goeie reis en een te gekke start van je project. Zeer benieuwd naar je verhalen, ervaringen etc... groetjes
    Kerstin

• 05 Januari 2007 - 12:40

Manon:

Gadverdamme, wat haat ik uitzwaaien!!! Ik vergeet weer vanalles te zeggen! Echt Em, volgens mij ga je een heeeeele leuke tijd hebben: je gaat 6 maanden naar een prachtig land (dat weet ik helaas alleen van plaatjes, maak dus maar heel veel foto's ook van de niet-toeristische shit) en je gaat ook nog nobele dingen doen enzo ;)Ik denk echt dat je iets gaat doen dat bij jou past. Jammer van het toiletpapier, maar daar kom je vast overheen :P
    Ik zal vaak aan je denken en deze site in de gaten houden enzo. Maak er wat moois van!!!
    kuskus!
    PS ook vanochtend vergeten te zeggen en nu bijna weer: heel veel plezier en succes enzo van Chung en ook van mijn ouders.

• 05 Januari 2007 - 12:41

Manon:

kuskus!

• 05 Januari 2007 - 13:12

Anke:

een heel gezelschap vanmorgen vroeg op Schiphol, met gemengde gevoelens. Heel raar om jou zo in je eentje te zien weglopen, een laatste zwaai en dat is het voorlopig (gelukkig hebben we de foto's nog!). Hier in huis voelt het leeg en het verdriet over je gemis slaat aardig toe. Ben daarom maar je kamer eens goed gaan opruimen en schoonmaken, hoewel jij hem ook aardig opgeruimd had achtergelaten hoor!Maar bijvoorbeeld het hoekje met de 100 tassen en schoenen heb ik even flink uitgemest. Niks weggegooid hoor! Dat laat ik over 6 maanden aan jou over. Paul heeft op internet gezien dat je vliegtuig in Londen een half uurtje te laat is vertrokken, maar op dit moment zit je echt hoog en droog, geen idee waar precies. Heb je nog gesmst, maar je had misschien je mobiel niet aan in het vliegtuig. Om een beetje af te kikken zal ik hier regelmatig iets opzetten. Ik hoop dat je een hele goeie vlucht heb gehad, de kaarsjes branden hier om je veiligheid te ondersteunen, laat gauw iets horen, kusjes en veel liefs van ons drieen,

• 05 Januari 2007 - 21:33

Minke:

Goede reis, avontuurlijk buurmeisje! 10 uur wachten in Bombay, dat lijkt me niet niks. Ik zit huiswerk te maken en je raam aan de overkant is vreemd donker. Ben benieuwd naar al je belevenissen.
    Daaahaag!
    Minke

• 06 Januari 2007 - 09:10

Karuna:

Heey Emma,

Heb stiekem met je meegereist in mijn hoofd, nu op naar Kundapur of je bent er al. Ik heb het wachten toen op Mumbai Airport als een nachtmerrie gezien, ik hoop dat jij dat niet zo ziet. Rook je al die lekkere kruiden al toen je ging landen? Heb je al die vreselijke krottenwijken gezien die om dat vliegveld ligt? Lieve Emma, ik hoop dat je het naar je zin zult hebben! Ik zal nog vaak van me laten horen!

Heel veel liefs, Karuna

• 06 Januari 2007 - 13:02

Anke:

Lieve Emma, dank voor je smsje, kreeg het toen ik op de markt bij de kaasboer stond om 12.22 uur. Onze berekening dat je rond twaalven in het hotel zou kunnen zijn, klopte dus aardig. De conclusie uit het smsje is dat je een voorspoedige reis hebt gehad en dat je een ticket voor die binnenlandse vlucht heb kunnen krijgen. Ik ben heel benieuwd hoe je de reis hebt ervaren en wacht met smart op een telefoontje. Maar het besef dat je veilig aangekomen bent is al uitermate prettig en de "grafstemming" van gisteren begint al weer aardig op te klaren. Ik moet wel continu aan jou en aan India denken. Ben het boekje aan het lezen dat je van Nicky en co kreeg en Paul heeft het Indiase paleizenboek op de standaard gezet i.p.v. de bruggen. Gisteravond hebben we het met Lucas over een reisje van ons drieën naar Kundapur gehad. Daar heb ik wel heel veel zin in, we moeten nog even kijken hoe we dat gaan aanpakken. Als je gelegenheid hebt bel nog even en veel liefs,