laatste fototjes! - Reisverslag uit Delhi, India van eMma.. Haagen - WaarBenJij.nu laatste fototjes! - Reisverslag uit Delhi, India van eMma.. Haagen - WaarBenJij.nu

laatste fototjes!

Door: eMma..

Blijf op de hoogte en volg eMma..

29 Juni 2007 | India, Delhi

nog een laatste update vanuit Delhi...

• 29 Juni 2007 - 14:14

Rita:

Hallo Emma,

Leuk hoor en indrukwekkend !!!tot gauw maar weer, het is hier koud en nat dus bereid je maar alvast erop voor!
    groetjes van Cas en Pieter en Rita

• 29 Juni 2007 - 15:46

Marijn:

leuk die foto's .
    heb je wel weer zin om naar huis te gaan of blijf je liever in het verre land in india?
    ik zou het niet erg vinden maar dan zou ik nog welleens terug gaan voor een paar weken om op vakantie.
    wel een grappige foto van die koe!
    doei en maak er nog wat van in india
    honderd kusjes van marijn

• 29 Juni 2007 - 15:46

Marijn :

als tweede op de pagina

• 29 Juni 2007 - 15:56

Manon:

moooooooie foto's joh!!!stiekem wel een beetje jaloers! ik zie je gelukkig snel weer, bereid je maar voor op heel naar weer... :(

kuskus!

• 29 Juni 2007 - 18:34

Wenneke:

Leuke foto's Em!

Goede reis terug (gehad?)!

Wenneke

• 29 Juni 2007 - 18:52

Maartje:

Mooie foto's Emma! Maar ik geloof zo dat die tempels in het echt nog veel indrukwekkender geweest zullen zijn.
    Het lijkt me leuk om je binnenkort weer eens in levende lijve te zien. Helaas woon ik inmiddels niet meer bij je om de hoek maar in Gouda...
    Ik hoop dat je een voorspoedige terugreis zult hebben. Het zal denk ik wel weer fijn zijn om in je eigen bed te slapen.

Kus, maartje

• 30 Juni 2007 - 07:41

Rik:

Ik heb écht genoten van je geschreven verslag. Indrukwekkende video ook in de mist, kan me heel goed voorstellen dat deze reis je van alles gegeven hebt voor de rest van je leven. Bedankt dat we er van een afstand zo van hebben mogen meegenieten! Hele goede reis vannacht en tot snel! Liefs, Rik

• 30 Juni 2007 - 08:34

Janna:

wauw die taj mahal en golden temple zijn echt supermooi! ook echt superleuk om die filmpjes te zien, sowieso om je weer eens te horen ipv te zien op foto's! Ik hoop dat je reis terug goed verloopt, en niet al te vermoeiend is. Tot snel in Nederland, liefs Janna

• 01 Juli 2007 - 13:13

Frits En Jacqueline:

Hoi Emma,
    En nu is opeens al weer het einde in zicht.
    Wat een mooie beelden tot besluit.
    Volgens mij heb je aan het einde van je verblijf nog heel veel mooie indrukken opgedaan.
    't Zal wel weer wennen zijn; het leven in het zakelijke 'snelle' Holland.
    Maar...hier begint net de zomervakantie en dat is een leuke tijd.
    Goede reis en tot ziens
    Jacqueline

• 01 Juli 2007 - 17:00

Kerstin:

Welkom thuis?
    Hoe is het? Hoe voelt het weer thuis te zijn na zo een lange tijd? Hoop snel van je te horen bel je mij!?
    Groetjes aan je ouders en leuke laatste fotos! Kerstin