dankjulliewel allemaal - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van eMma.. Haagen - WaarBenJij.nu dankjulliewel allemaal - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van eMma.. Haagen - WaarBenJij.nu

dankjulliewel allemaal

Door: eMma..

Blijf op de hoogte en volg eMma..

04 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam

Dag lieve vrienden en familie,

Vanuit mijn schone, nette, frisse kleurrijke kamer relaxt vanaf mijn laptop wil ik nog een laatste berichtje plaatsen. Bedankt voor alle reacties en support de afgelopen maanden, ik heb jullie berichtjes iedere keer met plezier gelezen. Ook alle stille lezers bedankt voor de interesse en misschien in gedachte het meeleven.

Mijn reis zondag is heel goed gegaan, 's avonds stonden Anke, Paul en Lucas op me te wachten op Schiphol. En wat was t daar netjes! De grootste schok was op Londonm Heathrow al geweest, zoveel witte nette mensen, zo schoon en glimmend alles. Toen we mijn vertrouwde wijkje oog in al in reden voelde het alweer helemaal vertrouwd aan. Enn toen ik bij mn huis kwam hadden mn vrienden en vriendinnen een suprise welkoms party georganiseerd. Echt super!

Nu ben ik alweer lekker aan t wennen aan het utrechtse leven. En voor de toekomst...september naar Delft om Industrieel Ontwerpen te studeren. Dat idee is onveranderd gebleven in India. Sommigen van jullie heb ik alweer gezien, maar schroom niet om ff te bellen ik heb alle tijd nu.

Owja ik zal ook nog wat meer filmpjes erop zetten, geeft nog beter beeld van dingen die ik gezien heb.

Veel liefs, en nogmaals bedankt voor alle lieve reacties het heeft me geholpen mijn India tijd helemaal perfect te maken :D

kus!

eM..................